zondag 3 augustus 2014

Gaypride trekt record aantal bezoekers uit de hele wereld
je suis gay


The 10th International Drag Queen Olympics 1 August 2014 at the Homomonument, Westermarkt, Amsterdam.Awarding Gold Medal 2014 Drag OlympianDe Gay Pride  werd  in 2014 bezocht door een record aantal van 975 000  bezoekers uit de hele wereld, die samen met alle Amsterdammers komen genieten van het grootste feest van tolerantie en liefde. Door de grachten van Amsterdam trok  de bonte stoet vol kleur dans en muziek in het traditionele hoogtepunt van de Gay Pride 2014.De botenparade vertrok rond 13.00 uur de Prinsengracht met alle zegen van de weergoden. Na de openingsboot van de organisatie kwam als eerste de gemeenteboot met op het voordek een swingende burgemeester Eberhard van der Laan gevolgd door de Marokkaanse boot. De in roze met het groene perkament van de vlag uitgedoste opvarenden dansten enthousiast gevolgd door een Joodse boot met veel goud en aan de zijkant Amsterdam Gay Pride, The Jewish Way. Op de boot voer onder anderen een rabbijn mee en de tweelingprostituees van de documentaire "Ouwehoeren".

Irene Hemelaar, directeur van organisator ProGay, sprak van een 'fantastische dag'.

Amsterdam Gay Pride Canal Parade 2014Promo: Amsterdam Gay Pride Canal Parade 2014Emotional closing numberZakkenrollers en vechtersbazen Vrijdagavond Gaypride 2014 Rembrandtplein.

About

Amsterdam Gay Pride wordt gedurende gehouden in de binnenstad van Amsterdam. This year it's Pride week 2015 july 25 / august 2. Voor d 20ste editie van het kleurrijke muziek spektakel van de liefde  in 2015 verwacht men een record aantal bezoekers.  Het hoogtepunt  is de optocht door de grachten, oftewel Canal Parade, een bonte stoet van boten, die gewoonlijk vanaf het Westerdok via de Prinsengracht, Amstel, Zwanenburgwal en Oudeschans naar het Oosterdok voert.Voorts zijn er straatfeesten op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag in de diverse uitgaansstraten voor homo's in Amsterdam.Jaarlijks komen enige honderdduizenden bezoekers op dit evenement af en is daardoor een van de drukst bezochte muziek evenementen van Nederland. .

Gay Pride 2015

Gay Pride Amsterdam is one of the best and most fun prides in the world. This year it's Pride week 2015 july 25 / august 2, with all major events taking place.Amsterdam will have street parties all weekend long, the best club circuit parties and of course the famous Canal Parade on Saturday. Gay pride is one of the most busy weekends of the year in The Netherlands.

De boten varen van het Westerdok naar het Oosterdok. De eerste boot vaart om 14:00 uur de Prinsengracht op en de laatste boot zal rond 18:00 uur de parade bij het eindpunt afsluiten.

Deelnemers >  Deelnemers Botenparade 2015


Gay Pride TweetsGaypride Facebook Nieuws
Stichting Amsterdam Gay Pride

Stichting Amsterdam Gay Pride is een non-profit organisatie die streeft naar emancipatie, sociale, maatschappelijke en juridische gelijkwaardigheid en acceptatie van homo’s, biseksuelen en lesbiennes en ook voor hen die zich niet aan maatschappelijk dominante genderrollen willen of kunnen conformeren (zoals mannelijke vrouwen, vrouwelijke mannen en queers) of die gedurende hun leven een andere fysieke genderidentiteit aannemen (zoals transgenders en transseksuelen). Om dat te bereiken is zichtbaarheid van diversiteit noodzakelijk. What you see can’t be ignored. De primaire doelstelling van de stichting is dan ook om activiteiten en evenementen in de openbare ruimte te organiseren.
Stichting Amsterdam Gay Pride is de vergunninghouder voor de edities 2014-2015 en EuroPride 2016
Korte Leidsedwarsstraat 12
1017 RC Amsterdam
The Netherlands
Telefoon
Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op +31 (0)6 14 79 31 89 
Email

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

de goedkoopsteMijndomein De voordeligste hosting

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

I Love rembrandt

De Nachtwacht The nightwatch on lined

Do it Now

[CD Cover]

Watersport Varen Recreatie

Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo, en is onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.

ParkerenSchiphol.nlParkeren?

Vliegt u vanaf Schiphol en bent u opzoek naar een parkeerplaats? Op Parkerenschiphol.nl kunt u eenvoudig opzoek gaan naar een parkeerplaats op of vlakbij Schiphol.

Hoe werkt ParkerenSchiphol.nl?


Vul uw aankomst- en vertrekdatum in. Wanneer u vervolgens op de 'Zoek' button klikt krijgt u een overzicht te zien van alle parkeermogelijkheden in de gekozen tijdsperiode.

De zoekresultaten kunt u sorteren op populariteit, prijs, afstand tot Schiphol of waardering. Uw zoekopdracht kunt u verfijnen door aan te geven of u overdekt wilt parkeren, gebruik wilt maken van Valet parkeren of van Park, Sleep & Fly.

Tot slot is er een mogelijkheid om aan te geven hoeveel u maximaal wilt uitgeven.

Waarom reserveren via ons?

  • Vergelijk alle parkeren schiphol aanbieders;
  • Laagste prijsgarantie en unieke kortingscodes;
  • Reserveer direct online een parkeerplaats;
  • Mogelijkheid om te e-mailen of bellen;
  • Lees reviews van andere mensen die via parkerenschiphol.nl gereserveerd hebben;
  • Mogelijkheid voor het plaatsen van een eigen review bij terugkomst;
  • De zekerheid van veilig en betrouwbaar parkeren.

Aan de hand van reviews ziet u namelijk direct welke parkeeraanbieders veilig en betrouwbaar parkeren aanbieden en u kunt zien of een parkeeraanbieder camerabeveiliging of heeft.

Bij veel negatieve reviews verwijderen wij een parkeeraanbieder om de kwaliteit van onze aanbieders te waarborgen.

amsterdam flowers

amsterdam flowers

Ruigoord


Ruigoord telt meer dan vijftien ateliers, twee grote publieksruimten (de Kerk en de Grote Schuur), expositieruimten (Pastorie, Atelier Grazyna), een cantina en een groots groen buitengebied.
Iedere zaterdagavond, zondagmiddag en soms vrijdagavond is er cultureel aanbod dat bestaat uit jazzconcerten, optredens van singer/songwriters, Het Woord in Ruigoord (literatuur en poetry), dancenite's, theater- en kindervoorstellingen en al wat niet meer. Hoewel we natuurlijk altijd proberen de rafelranden te zoeken, komt naast de avant-garde en underground ook de gevestigde kunst aan bod. In de zomer zijn er diverse festivals en evenementen.
Het festivalseizoen is weer aanstaande, maar ook nu valt er genoeg te doen! We zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die met ons aan Ruigoord willen bouwen en ons cultureel aanbod ondersteunen.


In de kunsten manifesteert zich een tendens tot werken op locatie. Ruigoord heeft daarvoor een ruime keuze aan binnen- en buitenruimten. Er is parkeerruimte en openbaar vervoer. Dankzij de afgelegen ligging zijn er unieke mogelijkheden voor culturele experimenten en evenementen die in een woonomgeving vaak moeilijk zijn te realiseren. Ruigoord produceert zelf veelsoortige kunstzinnige bezigheden, maar staat open voor initiatieven van anderen die passen in de doelstelling: grensverleggend, lowbudget, laagdrempelig, educatief; ontmoetingspunt van avant-gardistische en gevestigde kunst; zo groot mogelijke participatie van publiek; aanbod voor alle leeftijdscategorieën. RECREATIEVE MOGELIJKHEDEN De groene oase geeft mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, zonnen, vliegeren: gezinsrecreatie naast culturele activiteiten. KINDERACTIVITEITEN Daarom zijn er in het weekeinde en bij festivals vaak kinderknutselmiddagen en vertelbijeenkomsten, onder meer geïnspireerd door het in Ruigoord gevestigde Why Not? kindercircus, dat met een gevarieerde groep artiesten optredens vóór en mèt kinderen verzorgt in Ruigoord, in Amsterdam, in eigen land en daarbuiten.

Ruigoord is een plek waar ruimte is voor verlangens, dromen en ambities van mensen. Op diverse fronten is er ruimte voor de inbreng van vrijwilligers en stagiaires.

Om je aan te melden als vrijwilliger tijdens feesten en festivals, kun je je tot ons wenden via dit online invulformulier:

vrijwilligers inschrijfformulier


G ads

...

Adam Drone Foto

Adam Drone Foto