dinsdag 24 januari 2012

NH Carlton Hotel Amsterdam







Ligging.

NH Carlton Amsterdam is een op zaken ingestelde accommodatie in het centrum van Amsterdam. dit hotel ligt op een paar meter afstand van Bloemenmarkt, Muntplein en Rembrandtplein. In de buurt bevinden zich ook Paleis op de Dam en Begijnhof.

Hotelvoorzieningen.

Dit hotel milieuvriendelijk/duurzaam biedt diverse eetgelegenheden, zoals een restaurant, een koffiegelegenheid en een bar/lounge. Een draadloze internetverbinding is gratis beschikbaar in openbare ruimtes. De zakelijke voorzieningen bij deze met 4 sterren-sterrenaccommodatie zijn onder andere een businesscentrum, vergaderruimtes voor kleine groepen en audiovisuele apparatuur. Gasten /em> kunnen tegen betaling parkeren.Het personeel kan op verzoek een huwelijksservice, evenementencatering, hulp bij excursies en vertaalservices regelen. Extra voorzieningen zijn onder andere meertalig personeel, een wasserij en koffie in de foyer.

Hotelkamers.

NH Carlton Amsterdam heeft 318 kamers met airconditioning die zijn voorzien van een minibar en koffie/theevoorzieningen. Elke televisie heeft premiumkanalen via de satelliet en films tegen betaling. Elke accommodatie beschikt over een bureau en een telefoon met directe buitenlijn. Gasten kunnen tegen betaling gebruikmaken van internet (draadloos of via de kabel) op de kamer. Een kussenkeuzemenu is beschikbaar. Elke badkamer heeft een bad/douchecombinatie met een handdouche, make-up-/scheerspiegels, een haardroger en gratis toiletartikelen. Extra voorzieningen zijn onder andere openslaande ramen en een broekenpers. Daarnaast zijn op verzoek voorzieningen beschikbaar zoals een strijkplank/strijkijzer en een telefonische wekdienst. Een turndownservice is elke avond beschikbaar en een huishoudservice dagelijks.


NH Carlton Hotel Amsterdam

4 sterren
Vijzelstraat 4, Amsterdam, 1017 HK Nederland 020 206 1730


Hotels

Click For All Amsterdam Hotels >>
Klik Hier voor alle Hotels in Amsterdam Amsterdam Hotels
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google-Nieuws - Amsterdam

Stop de Kap

Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP

Climategate Klimaat

EnerzijdsAnderzijds

Vacatures in Amsterdam