Stads FM Radio Amsterdam

Stads FM Radio AmsterdamSALTO Publieke Omroep Amsterdam - Stads FM on demand

Op dit kanaal hoor je wat er allemaal  in de stad gebeurt. Cultuur, nieuws en actualiteiten afgewisseld met muziek. 's Avonds kan je muziek beluisteren die in Hilversum niet of nauwelijks gedraaid wordt.

Amsterdam FM produceert nieuwsbulletins voor de zender zelf en de overige publieke omroepen van Amsterdam. De bulletins worden geproduceerd op maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur en op zaterdag en zondag tussen 10:00 en 17:00 uur. De uitzendingen vinden plaats tussen de eerder genoemde tijden, op het hele uur.


Radio Steun Kous


Radio Steunkous is een radio-programma gemaakt door Buurtzorg Amsterdam. Het wordt op de dinsdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uitgezonden via Stads FM, 103.3 op de kabel of 106.8 in de ether. Het programma is speciaal bedoeld voor de patiënten van Buurtzorg. Het spreekt voor zich dat ook patiënten van andere thuiszorgorganisaties het programma aan zou moeten spreken. Jong en oud, zwart en wit: iedereen die met zorg te maken heeft moet zich bij Radio Steunkous betrokken voelen. De studio bevindt zich aan de Piet Heinkade 179 in Amsterdam, op de vierde etage van het Willem de Zwijgerpakhuis.


Wilt u meer weten over Buurtzorg Radio Steunkous?

Neem contact met ons op.
Marjolijn Onvlee 06-12564364
m.onvlee@buurtzorgnederland.com Lees meer over Buurtzorg

Heeft u een uitzending gemist of wilt u weten hoe het programma klinkt, dan zijn de radio-uitzendingen ook online te beluisteren. Online beluisteren kan via www.salto.nl of ga naar de uitzendingen.
Live bellen

Elke dinsdag tussen 14.00 en 15.00 kunt u tijdens het programma inbellen om live vragen te stellen en mee te praten.

020 – 788 43 31


Amsterdam Light


Elke doordeweekse dag is er van 10.00 tot 12.00 AmsterdamLight. Elke dag is er een andere presentator, uit een team van vier mannen en één vrouw. Op het halve uur vinden er Headlines plaats met een nieuwslezer. Er zijn interviews over nieuwe concepten, festivals en dergelijke. Muziek is de belangrijkste factor van AmsterdamLight.

Kunst en Cultuur


Kunst en Cultuur is een programma dat dagelijks van 15.00 tot 17.00 en in het weekend van 14.00 tot 16.00 wordt gemaakt vanaf de 4e etage van de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Elke dag bespreekt een andere presentator wat er allemaal gebeurd op kunst en cultuur gebied in Amsterdam. Vaak is er ook live muziek in de uitzending, en er zijn interviews aan tafel of telefonisch.

Ritme van de Stad


Ritme van de Stad is een actualiteitenprogramma waarin met gasten wordt gesproken aan de telefoon, in de studio of in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.De gesprekken worden afgewisseld met popmuziek. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden tussen 17:00u en 18:00u.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

de goedkoopsteMijndomein De voordeligste hosting

Sire

Recruitment Life Sciences & Executive Search
SIRE Life Sciences Benelux Markt Leider in Life Science Recruitment & Executive Search

I Love rembrandt

De Nachtwacht The nightwatch on lined

Do it Now

[CD Cover]

Watersport Varen Recreatie

Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo, en is onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.

ParkerenSchiphol.nlParkeren?

Vliegt u vanaf Schiphol en bent u opzoek naar een parkeerplaats? Op Parkerenschiphol.nl kunt u eenvoudig opzoek gaan naar een parkeerplaats op of vlakbij Schiphol.

Hoe werkt ParkerenSchiphol.nl?


Vul uw aankomst- en vertrekdatum in. Wanneer u vervolgens op de 'Zoek' button klikt krijgt u een overzicht te zien van alle parkeermogelijkheden in de gekozen tijdsperiode.

De zoekresultaten kunt u sorteren op populariteit, prijs, afstand tot Schiphol of waardering. Uw zoekopdracht kunt u verfijnen door aan te geven of u overdekt wilt parkeren, gebruik wilt maken van Valet parkeren of van Park, Sleep & Fly.

Tot slot is er een mogelijkheid om aan te geven hoeveel u maximaal wilt uitgeven.

Waarom reserveren via ons?

  • Vergelijk alle parkeren schiphol aanbieders;
  • Laagste prijsgarantie en unieke kortingscodes;
  • Reserveer direct online een parkeerplaats;
  • Mogelijkheid om te e-mailen of bellen;
  • Lees reviews van andere mensen die via parkerenschiphol.nl gereserveerd hebben;
  • Mogelijkheid voor het plaatsen van een eigen review bij terugkomst;
  • De zekerheid van veilig en betrouwbaar parkeren.

Aan de hand van reviews ziet u namelijk direct welke parkeeraanbieders veilig en betrouwbaar parkeren aanbieden en u kunt zien of een parkeeraanbieder camerabeveiliging of heeft.

Bij veel negatieve reviews verwijderen wij een parkeeraanbieder om de kwaliteit van onze aanbieders te waarborgen.

amsterdam flowers

amsterdam flowers

Ruigoord


Ruigoord telt meer dan vijftien ateliers, twee grote publieksruimten (de Kerk en de Grote Schuur), expositieruimten (Pastorie, Atelier Grazyna), een cantina en een groots groen buitengebied.
Iedere zaterdagavond, zondagmiddag en soms vrijdagavond is er cultureel aanbod dat bestaat uit jazzconcerten, optredens van singer/songwriters, Het Woord in Ruigoord (literatuur en poetry), dancenite's, theater- en kindervoorstellingen en al wat niet meer. Hoewel we natuurlijk altijd proberen de rafelranden te zoeken, komt naast de avant-garde en underground ook de gevestigde kunst aan bod. In de zomer zijn er diverse festivals en evenementen.
Het festivalseizoen is weer aanstaande, maar ook nu valt er genoeg te doen! We zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die met ons aan Ruigoord willen bouwen en ons cultureel aanbod ondersteunen.


In de kunsten manifesteert zich een tendens tot werken op locatie. Ruigoord heeft daarvoor een ruime keuze aan binnen- en buitenruimten. Er is parkeerruimte en openbaar vervoer. Dankzij de afgelegen ligging zijn er unieke mogelijkheden voor culturele experimenten en evenementen die in een woonomgeving vaak moeilijk zijn te realiseren. Ruigoord produceert zelf veelsoortige kunstzinnige bezigheden, maar staat open voor initiatieven van anderen die passen in de doelstelling: grensverleggend, lowbudget, laagdrempelig, educatief; ontmoetingspunt van avant-gardistische en gevestigde kunst; zo groot mogelijke participatie van publiek; aanbod voor alle leeftijdscategorieën. RECREATIEVE MOGELIJKHEDEN De groene oase geeft mogelijkheden voor fietsen, wandelen, zwemmen, zonnen, vliegeren: gezinsrecreatie naast culturele activiteiten. KINDERACTIVITEITEN Daarom zijn er in het weekeinde en bij festivals vaak kinderknutselmiddagen en vertelbijeenkomsten, onder meer geïnspireerd door het in Ruigoord gevestigde Why Not? kindercircus, dat met een gevarieerde groep artiesten optredens vóór en mèt kinderen verzorgt in Ruigoord, in Amsterdam, in eigen land en daarbuiten.

Ruigoord is een plek waar ruimte is voor verlangens, dromen en ambities van mensen. Op diverse fronten is er ruimte voor de inbreng van vrijwilligers en stagiaires.

Om je aan te melden als vrijwilliger tijdens feesten en festivals, kun je je tot ons wenden via dit online invulformulier:

vrijwilligers inschrijfformulier


G ads

...

Adam Drone Foto

Adam Drone Foto