woensdag 17 februari 2016

Vrouw verkracht nabij Wenckebachweg Amsterdam

Wat voorafging aan de ernstige zedenzaak vlakbij de Bijlmerbajes, is eind vorige maand vastgelegd door beveiligingscamera's. De politie heeft de beelden vanavond getoond in Opsporing Verzocht.

De dader is een man van ongeveer 1.80 meter lang, tussen de 25 en 30 jaar oud, met een lichtgetinte huidkleur. Hij droeg een zwarte trainingsbroek met daarop een camel-kaki kleurige jas met zwarte capuchon. De politie zoekt ook de gestolen fiets van het slachtoffer, een oudere damesfiets, lila van kleur met op het frame de witte letters 'topmodel'.

Op de vrijgegeven bewakingsbeelden ziet u hoe de verdachte expres een botsing veroorzaakt met een vrouw die komt langsgefietst. Dat gebeurde aan de Wenckebachweg in de nacht van 27 op 28 januari



De man valt en doet of hij veel pijn heeft. Als hij naar de vrouw toeloopt, grijpt hij haar vast en sleurt haar vervolgens mee naar de bosjes langs het spoor waar hij zijn slachtoffer 15 minuten lang seksuele handelingen laat verrichten. Tijdens het seksueel misbruik in de struiken, steelt een voorbijganger de fiets van de zedendelinquent. Die laatste gaat er vandoor op de fiets van het slachtoffer.

Meld Misdaad Anoniem

Soms wilt u iets over een ernstig misdrijf melden zonder dat uw naam bekend wordt. Bijvoorbeeld omdat u de dader goed kent. Of om andere redenen. Dan kunt u melden bij Meld Misdaad Anoniem (M.). Zo krijgt de politie informatie die zij anders niet zou ontvangen. En kunt u op een laagdrempelige manier helpen uw eigen wijk veiliger te maken. Melden kan via het gratis telefoonnummer 0800-7000 of via het online meldformulier.

Docteronline.com  medicijnen met extra COUPON korting

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google-Nieuws - Amsterdam

Stop de Kap

Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP

Climategate Klimaat

EnerzijdsAnderzijds

Vacatures in Amsterdam