dinsdag 24 januari 2012

NH Doelen 4 sterren Hotel Amsterdam




NH Doelen ligt in het centrum van Amsterdam, op loopafstand van Allard Pierson Museum, Amsterdams Historisch Museum en Rembrandtplein. In de buurt bevinden zich ook Begijnhof en De Dam.

Hotelvoorzieningen.

Dit hotel milieuvriendelijk/duurzaam biedt diverse eetgelegenheden, zoals een bar/lounge. In openbare ruimtes is gratis snel internet (draadloos) beschikbaar. De accommodatie beschikt over een internetaansluitpunt. Dit hotel met 4 sterren beschikt over bedrijfsvoorzieningen waaronder een technisch supportteam en audiovisuele apparatuur. Gasten kunnen tegen betaling gebruikmaken van een pendeldienst van en naar het vliegveld op geplande tijden. Het personeel kan op verzoek een huwelijksservice en evenementencatering regelen. Extra voorzieningen zijn onder andere meertalig personeel, gratis kranten in de foyer en roomservice (beperkte uren).

Hotelkamers.

NH Doelen heeft 85 kamers met een minibar en een kluisje in de kamer. Elke televisie heeft kanalen via de satelliet en films tegen betaling. Elke accommodatie beschikt over een bureau, een gratis krant en een telefoon met directe buitenlijn met voicemail. Snel internet (draadloos) is tegen betaling beschikbaar. Een kussenkeuzemenu is beschikbaar. Elke badkamer is voorzien van een bad/douchecombinatie, make-up-/scheerspiegels en een haardroger. Extra voorzieningen zijn onder andere koffie/theevoorzieningen en openslaande ramen. Daarnaast zijn op verzoek voorzieningen beschikbaar zoals een strijkplank/strijkijzer en een telefonische wekdienst. Een huishoudservice is dagelijks beschikbaar.


NH Doelen



The Doelen has a lot of history, from Rembrandt to the Beatles... it's in a great location, with the Amstel flowing alongside the hotel, which is mere steps away from the flower market and canal crusies. Also, it's only a ten minute walk from Dam Square. Staff was very friendly and helpful. I had a great visit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google-Nieuws - Amsterdam

Stop de Kap

Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP

Climategate Klimaat

EnerzijdsAnderzijds

Vacatures in Amsterdam