dinsdag 24 januari 2012

NH Caransa Hotel Rembrandtplein 19 Amsterdam,







Ligging.

NH Caransa is een op zaken ingestelde accommodatie in het centrum van Amsterdam. dit hotel ligt op loopafstand van Rembrandtplein, Muntplein en Waterlooplein. In de buurt bevinden zich ook Paleis op de Dam en Begijnhof.

Hotelvoorzieningen.

Naast meertalig personeel en gratis kranten in de foyer heeft NH Caransa voorzieningen als een conciërgeservice en roomservice (beperkte uren). Gasten kunnen tegen betaling gebruikmaken van een pendeldienst van en naar het vliegveld op geplande tijden. Snel internet (draadloos) is gratis beschikbaar in de openbare ruimtes. Voor evenementen zijn er onder andere voorzieningen als conferentieruimtes en een banketgelegenheid.Het personeel kan op verzoek bedrijfsgerelateerde dienstverleningen en het wisselen van valuta regelen. Extra voorzieningen zijn onder andere stomerij-/wasserijservices, een safeloket bij de receptie en gebruik van fitnessvoorziening in de buurt (tegen korting). Dit is een rookvrije accommodatie.

Hotelkamers.

NH Caransa heeft 66 kamers met kluisjes in de kamer (voor laptops) en een minibar. Elke televisie heeft kanalen via de kabel/satelliet en films tegen betaling. Elke accommodatie beschikt over een bureau en een telefoon met meerdere lijnen. Elke kamer is voorzien van een draadloze internetverbinding. Elke badkamer is voorzien van make-up-/scheerspiegels en een haardroger. Extra voorzieningen zijn onder andere koffie/theevoorzieningen en openslaande ramen. Daarnaast zijn op verzoek voorzieningen beschikbaar zoals een strijkplank/strijkijzer en een telefonische wekdienst. Een huishoudservice is dagelijks beschikbaar.


NH Caransa

4 sterren
Rembrandtplein 19, Amsterdam, 1017 CT Nederland 020 206 1730

Hotels

Click For All Amsterdam Hotels >>
Klik Hier voor alle Hotels in Amsterdam Amsterdam Hotels
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google-Nieuws - Amsterdam

Stop de Kap

Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP

Climategate Klimaat

EnerzijdsAnderzijds

Vacatures in Amsterdam