dinsdag 24 januari 2012

Hotel De l'Europe Amsterdam








Ligging.

Hotel De l'Europe bevindt zich in de omgeving Grachtengordel van Amsterdam. dit hotel ligt dicht bij Muntplein, Paleis op de Dam en Rembrandtplein. In de buurt bevinden zich ook Begijnhof en De Dam.

Hotelvoorzieningen.

Hotel De l'Europe heeft een healthclub, een binnenzwembad, een stoomcabine en een sauna. In openbare ruimtes is gratis snel internet (draadloos) beschikbaar. De accommodatie beschikt over een internetaansluitpunt. De zakelijke voorzieningen bij deze met 5 sterren-sterrenaccommodatie zijn onder andere een businesscentrum dat 24 uur per dag open is, een vergader-/conferentieruimte en een technische helpdesk. Dit hotel heeft 3 restaurants. Daarnaast is er ook een koffiegelegenheid en een bar/lounge. Gasten kunnen tegen betaling gebruikmaken van een pendeldienst van en naar het vliegveld (op verzoek). Gasten /em> kunnen tegen betaling parkeren.Het personeel kan op verzoek hulp bij excursies/kaartjes, een huwelijksservice, evenementencatering en bedrijfsgerelateerde dienstverleningen regelen. Extra voorzieningen zijn onder andere een dakterras, een fitnesscentrum en een koffiegelegenheid. Dit is een rookvrije accommodatie. De algehele renovatie van deze accommodatie is in juli 2011 voltooid.

Hotelkamers.

Hotel De l'Europe heeft 111 kamers met airconditioning die zijn voorzien van iPod-dockingstations en een minibar. Elke televisie heeft premiumkanalen via de satelliet en films tegen betaling. Elke accommodatie biedt een bureau, een kluisje in de kamer en een telefoon met directe buitenlijn. Elke kamer is voorzien van een draadloze internetverbinding. Elke kamer heeft een koelkast en een espressomachine. Elke badkamer is voorzien van een bad/douchecombinatie, een telefoon, kamerjassen en designer toiletartikelen. Extra voorzieningen zijn onder andere een gratis krant en pantoffels. Daarnaast zijn op verzoek voorzieningen beschikbaar zoals massagebehandelingen op de kamer, een strijkplank/strijkijzer en hypo-allergeen beddengoed. Een turndownservice is elke avond beschikbaar en een huishoudservice dagelijks. In Hotel De l'Europe mag niet op de kamers worden gerookt.




Click For All Amsterdam Hotels
 Klik Hier voor alle Hotels in Amsterdam Amsterdam Hotels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google-Nieuws - Amsterdam

Stop de Kap

Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP

Climategate Klimaat

EnerzijdsAnderzijds

Vacatures in Amsterdam