dinsdag 24 januari 2012

Hotel City Garden Amsterdam








Ligging.

Hotel City Garden ligt in het centrum van Amsterdam, op loopafstand van P.C. Hooftstraat, Stedelijk Museum en Van Gogh Museum. In de buurt bevinden zich ook Concertgebouw en Vondelpark.

Hotelvoorzieningen.

In alle openbare ruimtes is draadloos internet beschikbaar (tegen betaling). Extra voorzieningen zijn onder andere hulp bij excursies/kaartjes en een lift. Dit is een rookvrije accommodatie.

Hotelkamers.

Hotel City Garden heeft 73 kamers met koffie/theevoorzieningen en make-up-/scheerspiegels. Snel internet (draadloos) is tegen betaling beschikbaar. Extra voorzieningen zijn onder andere een haardroger en openslaande ramen. Daarnaast wordt dagelijks een huishoudservice aangeboden. Op verzoek zijn voorzieningen als een telefonische wekdienst beschikbaar. In Hotel City Garden mag niet op de kamers worden gerookt.

Hotel City Garden

3 sterren
162 P.C. Hooftstraat, Amsterdam, 1071 CH Nederland 020 206 1730


Hotels Worldwide
Click For All Amsterdam Hotels
Klik Hier voor alle Hotels in Amsterdam Amsterdam Hotels
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google-Nieuws - Amsterdam

Stop de Kap

Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP

Climategate Klimaat

EnerzijdsAnderzijds

Vacatures in Amsterdam