dinsdag 24 januari 2012

Eden Hotel Amsterdam - Hampshire Eden





Ligging.

Eden Hotel Amsterdam - Hampshire Eden is een op zaken ingestelde accommodatie in het centrum van Amsterdam. dit hotel ligt op loopafstand van Stopera, Rembrandtplein en Muntplein. In de buurt bevinden zich ook Paleis op de Dam en Waterlooplein.

Hotelvoorzieningen.

Dit hotel milieuvriendelijk/duurzaam heeft een restaurant. Snel internet (draadloos) is gratis beschikbaar in de openbare ruimtes. De zakelijke voorzieningen bij deze met 3 sterren-sterrenaccommodatie zijn onder andere vergaderruimtes voor kleine groepen en audiovisuele apparatuur. Dit hotel heeft 2 restaurants. Daarnaast is er ook een bar/lounge. Het personeel kan op verzoek hulp bij excursies/kaartjes, evenementencatering en bedrijfsgerelateerde dienstverleningen regelen. Extra voorzieningen zijn onder andere een conciƫrgebalie, meertalig personeel en gratis kranten in de foyer. Dit is een rookvrije accommodatie.

Hotelkamers.

Eden Hotel Amsterdam - Hampshire Eden heeft 218 kamers met airconditioning die zijn voorzien van een kluisje in de kamer en make-up-/scheerspiegels. Elke kamer heeft lcd-televisie met kanalen via de satelliet en films tegen betaling. Elke accommodatie beschikt over een bureau en een telefoon met directe buitenlijn. Gasten kunnen tegen betaling gebruikmaken van internet (via de kabel) op de kamer. Alle bedden hebben luxe beddengoed. Elke badkamer is voorzien van een haardroger en gratis toiletartikelen. Extra voorzieningen zijn onder andere openslaande ramen en verduisterende gordijnen. Daarnaast zijn op verzoek voorzieningen beschikbaar zoals een strijkplank/strijkijzer en een telefonische wekdienst. Een huishoudservice is dagelijks beschikbaar. In Eden Hotel Amsterdam - Hampshire Eden mag niet op de kamers worden gerookt.

Eden Hotel Amsterdam - Hampshire Eden

3 sterren
Amstel 144, Amsterdam, 1017 AE Nederland 020 206 1730

Click For All Amsterdam Hotels
Klik Hier voor alle Hotels in Amsterdam Amsterdam Hotels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google-Nieuws - Amsterdam

Stop de Kap

Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP

Climategate Klimaat

EnerzijdsAnderzijds

Vacatures in Amsterdam