dinsdag 24 januari 2012

The Blue Sheep pension Amsterdam










Ligging.

The Blue Sheep bevindt zich in Amsterdam, dicht bij Beurs van Berlage, Nieuwe Kerk en Paleis op de Dam. In de buurt bevinden zich ook De Dam en Oude Kerk.

Accommodatievoorzieningen.

Dit pension in Amsterdam biedt diverse eetgelegenheden, zoals een restaurant en een bar/lounge. Extra voorzieningen zijn onder andere een bibliotheek, meertalig personeel en hulp bij excursies/kaartjes.







Hotelkamers.

The Blue Sheep heeft 6 kamers met koffie/theevoorzieningen en een klokradio. Elke kamer heeft flatscreentelevisie met kanalen via de satelliet, een dvd-speler en een vcr. Elke kamer is voorzien van een draadloze internetverbinding. In The Blue Sheep mag niet op de kamers worden gerookt.

The Blue Sheep

3,5 sterren
Korsjespoortsteeg 3, Amsterdam, 1015 AP Nederland 020 206 1730

100% aanbevolen
Great wee spot with really sound people and two cool wee dogs. Close to everything and really cosy.


Hotels

Click For All Amsterdam Hotels>
Click Here for all Hotels in Amsterdam Amsterdam Hotels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google-Nieuws - Amsterdam

Stop de Kap

Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP

Climategate Klimaat

EnerzijdsAnderzijds

Vacatures in Amsterdam