dinsdag 24 januari 2012

Art Hotel Dulac Amsterdam






Art Hotel Dulac is een nieuw viersterrenhotel in het centrum van Amsterdam. Het hotel is gevestigd in een monumentaal bankgebouw aan de Haarlemmerstraat en heeft 20 kamers. De inrichting is geheel verzorgd door COCO-MAT, bekend van hun natuurlijke slaapproducten, bedlinnen, handdoeken en meubelen voor huis en hotel.



In iedere kamer hangt een van de exclusieve schilderijen van Kourosh Ajamlou en verscheidene elementen van het hotel zijn beschilderd door deze kunstenaar. De schilderijen zijn tevens te koop.

Het hotel ligt op ongeveer vijf minuten loopafstand van het Centraal Station. Van hieruit vertrekken de hele dag trams, bussen, rondvaartboten en metro's om u naar alle uithoeken van de stad te vervoeren. Vele hotspots zijn echter gemakkelijk te voet te bereiken, zoals de Jordaan, de Dam, de grachtengordel, en diverse winkels, musea, en restaurants.

De Haarlemmerstraat, waarin het hotel gevestigd is, werd in 2007 verkozen tot ‘leukste winkelstraat van Amsterdam’.

Het uizicht vanuit de kamers aan de voorzijde geeft een typisch Amsterdams beeld weer. Het penthouse heeft een fenomenaal uitzicht over de gehele stad met een bereik tot aan Schiphol!


Afbeelding van Art Hotel Dulac, Amsterdam . 

In onze COCO-MAT bedden kunt u genieten van een comfortabele nachtrust, zoals u van een vier sterren hotel mag verwachten.

We ontvangen onze gasten met plezier in het bijbehorende restaurant Dulac. Hier kunt u terecht voor het ontbijt, de lunch, het diner, of gewoon voor een borrel.

Ligging.

Art Hotel Dulac bevindt zich in de omgeving Jordaan van Amsterdam, dicht bij Noorderkerk, Anne Frankhuis en Nieuwe Kerk. In de buurt bevinden zich ook Paleis op de Dam en De Dam.
Hotelvoorzieningen.

Dit hotel biedt diverse eetgelegenheden, zoals een restaurant. Extra voorzieningen zijn onder andere roomservice (beperkte uren), een lift en airconditioning in openbare ruimten. Dit is een rookvrije accommodatie.

Hotelkamers.

Art Hotel Dulac heeft 20 kamers met airconditioning die zijn voorzien van koffie/theevoorzieningen en kamerjassen. Elke kamer heeft flatscreentelevisie met kanalen via de satelliet.

Boek het Art Hotel Dulac, Amsterdam Reserveer online, laagste prijzen

Booking:  Art Hotel Dulac

Gallery




Art by Kourosh Ajamlou


DBL streetview


DBL City view


Patio Suite


Patio Suite


Patio Suite


Badkamer Patio Suite


Bathroom DBL streetview or cityview

Boek het Art Hotel Dulac, Amsterdam Reserveer online, laagste prijzen

Booking:  Art Hotel Dulac

1 opmerking:

  1. Excellent location, reasonable price, very clean, freindly and helpful staff. What else could you ask for.

    BeantwoordenVerwijderen

Google-Nieuws - Amsterdam

Stop de Kap

Stop de massa bomenkap in Nederland. In Nederland worden steeds meer wonderschone bomen en bossen gekapt, om te stoken in vervuilende bio-energie centrales. De massa bomenkap en biomassa industrie zijn zeer slecht voor mens en dier en moeten in het belang van U allen strikt verboden worden! Alle bomen (muv veiligheidsmaatregelen) moeten behouden blijven ! Zonder bomen kan niets leven. STOP DE KAP

Climategate Klimaat

EnerzijdsAnderzijds

Vacatures in Amsterdam